Nieuws


Schaatsen op het Schildmeer

Op het strand van het Schildmeer hebben wij afgelopen week onze de grootste DJ show neergezet. Zo kon iedereen genieten van de muziek tijdens het schaatsen. Ook is dit de eerste opdracht waarbij we volledig gebruik hebben gemaakt van ons nieuwe geluidssysteem: dubbele

Electro-Voice

RX geluidsset bestaande uit 6 bassen en 4 toppen. We hopen deze set na corona vaker in te zetten op grotere feesten en evenementen!

 

De compacte set in actie!


Gister hebben we een corona proof feestje verzorgd voor de 50 jarige Sarah. Binnen drie kwartier waren we opgebouwd en konden we Sarah (die gelukkig niks door had) naar buiten lokken. Ze was helemaal verrast en vond het geweldig!

Licht & Klank on tour 2020


De feestweek in Siddeburen, beter bekend als de licht & klank week verliep dit jaar anders dan normaal wegens het covid-19 virus. Samen met een aantal ondernemers uit Siddeburen hebben we gekeken hoe we het dorp konden entertainen. We kwamen op het idee om op Vrijdag 2 oktober met een aanhanger met daarop een DJ & licht show door het dorp te rijden. De bewoners van Siddeburen waren ook erg blij dat er even wat te zien was in deze mindere tijden. We kunnen dan ook terug kijken op een geslaagde actie vol met positieve reacties en blije gezichten.