Wanneer je een feest organiseert wil je natuurlijk een onbezorgde avond hebben met een mooie show en een DJ die uw publiek goed aanvoelt. Daar kunnen we bij FreezEvents.nl voor zorgen! Een drive-in show is een zeer handige keuze. We hebben een aantal scherp geprijsde sets voor u samengesteld waaruit u gemakkelijk kunt kiezen. Vooraf bespreken we goed met u door wat uw wensen zijn, welke show u zou willen, welke muziek de voorkeur heeft en op welke locatie u het feest wilt houden.  Heeft u geen inspiratie voor een goede feestplek, dan kunnen we daar aan de hand van een gesprek ook samen naar kijken. Dit kunnen wij eventueel ook helemaal voor u organiseren. Wij denken graag met u mee in het organiseren van u feest. Ook gaan wij zoeken naar een geschikte DJ die perfect bij uw feest en budget past!


KLEINE DJ SHOW

Een strakke vlotte DJ SHOW die snel opgebouwd is. Deze set is zeker geschikt voor kleinere ruimtes tot ongeveer 100 tot 150 man.

 

LUXE DJ SHOW

Dit is een mooie luxe DJ SHOW geschikt voor gala's of trouwfeesten. Deze set kan 300 tot 400 mensen  voorzien van een avond vol goed entertainment. 

 

MEGA DJ SHOW

De ultieme DJ SHOW om het festival gevoel te beleven. Deze set is geschikt voor 800 tot 1000 man. Ook in een feesttent zal deze set er zeker uit knallen.